Cautare

4391 de rezultate pentru "accident rutier teleorman 12 10 2010" (6.31 secunde)
Ministerul Afacerilor Interne a dezvaluit printr-un comunicat de presa ca pregateste un nou proiect de lege de modificare a Codului Rutier prin care sa interzica parcarea masinilor pe trotuare.
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Duminica, intre orele 06:30 - 17:00, se va inchide traficul rutier pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul:
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Potrivit Codului Rutier, amenzile contraventionale se stabilesc in functie de numarul punctelor-amenda aplicate, iar valoarea unui punct-amenda reprezinta 10% din salariul minim brut pe economie, stabilit prin Hotarare a Guvernului .In ceea ce priveste faptele care reprezinta contraventii acestea vor fi reanalizate anul viitor cu ocazia discutiilor privind noul Cod Rutier.
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
Spre exemplu la Teleorman nu am finalizat sondajul pana acum", a declarat pentru gandul secretarul general al PSD. ... Si liberalii si social-democratii din judetele unde nu s-au incheiat sondajele - Iasi, Braila, Dolj, Bistrita-Nasaud, Teleorman, Dambovita afirma ca se inscriu in media nationala a USL.
El s-a aratat iritat de un paragraf al motiunii simple, in care se sustine ca, practic, singura casa complet dotata, care a fost data in folosinta unei batrane, a fost cea donata de presedintele PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, in judetul Teleorman.
Claudiu Neagoe este din Bucuresti si s-a apucat sa picteze si sa lucreze lemnul in judetul Teleorman. Pictura era o mai veche dragoste a mea si in prezent si sculptez si pictez.
Daca nu ai stofa de erou, mai bine te intorci la Teleorman! ... - Guvernul PSD a dat Ordonanta 13/2017 cu termen de intrare in vigoare in 10 zile, expunandu-se astfel unei perioade de presiune concertata care trebuia evitata.
Cea mai ridicata prezenta la vot a fost inregistrata in judetul Ilfov -39,24%, urmat de judetul Gorj - 39,09%, Dolj - 36,10%, Valcea -33,52% si judetul Giurgiu -33,41%.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
La fel si liderul de la Teleorman, Liviu Dragnea, care a declarat ca nu este de acord cu votul pe liste inchise.
Blaga le da pesedistilor prima palma dupa ceafa Actiunile "subversive si extrem de nocive" ale prefectului din Teleorman vor ramane necercetate de parlamentari, a decis conducerea Senatului. ... Prefect reclamat de Liviu Dragnea, presedintele CJ Teleorman, inca de pe vremea cand Senatul era prezidat de colegul Geoana.
Senatorul de Teleorman, Romeo Nicoara, este un om tanar, cu farmec.
Potrivit datelor din teren, cele mai mari suprafete de culturi cu grâu afectate se afla în judetele Teleorman, Ialomita, Calarasi, Dolj, Giurgiu si Vaslui, pentru culturile de orz si orzoaica cele mai întinse suprafete se regasesc în judetele Teleorman, Ialomita si Constanta, iar în cazul culturilor de rapita, culturile cele mai afectate sunt în judetele Ialomita, Vaslui, Calarasi si Constanta.
Teleorman - 917 lei, Vaslui - 925 de lei, Maramures - 926 de lei, Covasna - 955 de lei, Neamt - 962 de lei, Vrancea - 971 de lei, Bihor - 979 de lei, Suceava - 987 de lei, Alba si Ialomita - 995 de lei. ... Teleorman 917;
Societatea, infiintata anul trecut in Bucuresti si mutata ulterior in Teleorman, beneficiaza de onorarii considerabile din bugetul statului, dupa ce anul trecut fosta conducere a Societatii Lignitului i-a incredintat pentru recuperare creante in valoare de 128 de milioane de lei.
Cel mai ridicat nivel al ratei somajului a fost atins in judetul Vaslui, de 10,3%, urmat de Mehedinti (9,8%), Teleorman (8,6%), Dolj (8,5%), Gorj (8,0%), Covasna (7,9%) si Alba (7,9%). ... 304 persoane, iar numarul somerilor neindemnizati cu 10.
"De la standul meu puteti achizitiona doua costume traditionale autentice, unul din Olt - la 2.000 RON, si unul din Teleorman - la 3.000 RON, gentute tricotate de mine - la 30 - 40 RON, genti hand-made (din materiale reciclate) - intre 50 - 70 RON (detalii despre acestea pe site-ul www.oanaciufu.eu5.org), icoane pictate pe lemn - intre 70 RON - 120 RON.
Tot la standul celor doi soti din Teleorman mai gasiti si: fote din Sibiu - la 100 RON si 150 RON si ii cu diverse modele - la 150 RON.
google-analytics.com